top of page

SLOTSBRYGGEN

Marina_Villa_53.jpg
Slotsbryggen 1, 4800 Nykøbing F

Slotsbryggen er en bydel i Nykøbing Falster, med udsigt og solnedgang over Guldborgsund. Bydelen ligger nogenlunde, hvor det tidligere Nykøbing Slot lå. Det er et nybygget område med lejligheder, cafeer og butikker, biograf og en lystbådehavn. Marina-hygge det skal du opleve - en perle i hjertet af Nykøbing Falster.


Kontakt os for yderligere oplysninger.

KRAGENÆS HAVN

Marina_Villa_52.jpg
Kragenæsvej 84, 4943 Torrig L

En kombineret Marina og Campingplads. Placering med en fantastisk udsigt over Smålandsfarvandet, med adgang til alle faciliteter i og omkring Marina og Campingplads. Nem adgang til Femø og Fejø.

 

Pladsleje kr. 15.000,- pr. år plus el og vand. Etableringsomkostninger forventet kr. 10.000,- til 15.000,- 

 

Kontakt os for yderligere information.

Scroll ned

MarinaVilla Projekter & Havnepladser

Vi tilbyder helt færdige projekter inkl. havnepladser, lige klar til indflytning og hjælper gerne med finansiering, søsætning og alle tilladelser. MarinaVilla er produceret af Bravia Home i en helt uset høj kvalitet, hvor der er lagt vægt på brugen af det bedste materialer, for at gøre MarinaVilla helt vedligeholdelsesfri. MarinaVilla er CE godkendt som båd med anneks, 100% synkefri, alle installationer er helt som du kender dem fra et traditionelt hus, ingen tanke eller andet der kræver vedligehold. MarinaVilla kan leveres vinterisoleret til -25 grader og kan bruges hele året. Kan også leveres som Camping / kolonihavehus.

Prøv denne fantastiske oplevelse!
Book en MarinaVilla i hjerte af skønne Nykøbing Falster, med udsigt og solnedgang over Guldborgsund. Op til 6 personer.

bottom of page